Historie


Op 14 april jl. verscheen in het Haarlems Dagblad een mooi artikel over de verbouwing van het pand "Daer de Witte Olyphant uythangt" en de uitgifte van een boek hierover. Het artikel was iets meer dan een halve pagina en heeft veel aandacht getrokken. Deze publicatie heeft toen veel nieuw materiaal van lezers opgeleverd. Inmiddels is het boek helemaal klaar en op de volgende manieren aan te schaffen:

* U komt het boekje ter plekke afhalen in onze IJswinkel Tante Saar, Spaarne 42 te Haarlem en betaalt euro 9,50 (prijs per boekje). Pinnen is uiteraard mogelijk. De (winter)openingstijden van de winkel zijn op dinsdag tot en met vrijdag: van 09:00u tot 17:00u en op zaterdag en zondag: van 11:00u tot 17:00u.

of

* U maakt het bedrag van euro 12,00 (prijs per boekje incl. verzendkosten) over op rekeningnummer 46.81.52.547 op naam van "Tante Saar aan het Spaarne" onder vermelding van uw adres. Het boekje wordt u na ontvangst van uw betaling per post toegestuurd.

of

* U downloadt de digitale versie door hier te klikken. Om het document te lezen heeft u Adobe Reader nodig. Mocht u niet in het bezit zijn van dit programma, dan kunt u Adobe Reader hier downloaden.

Veel leesgenot!

Met vriendelijke groet,

Pieter Reijnders